måndag 23 november 2009

Trötter!



Att man aldrig lär sig. Att lägga sig i tid menar jag. Uffe har jobbat natt i helgen och då passar jag på att sitta uppe och slösurfa halva natten. Har till exempel traderat upp hela barnbidraget (men vilka kap jag gjort!), har snurrat rut fejjan både en och tjugo gånger och kollat allas bloggar fler gånger på en dag än vad som anses normalt.

I veckan så blir det lugna gatan skulle jag kunna tro. Bara ett tandläkarbesök, som kommer att ruinera mig, och middag hos grannarna inplanerat. Sen är det helg igen och då jobbar Uffe (igen) och SCA bjuder på bio. Sen så....

...är det ju FÖRSTA ADVENT på söndag. Så här ska pyntas. Jag som brukar vara totalt opeppad på julen börjar faktiskt få lite stämning. Mycket beror nog på att vi ska fira jul här med hela tjocka släkten (minus en bror). Kommer att bli mycket trevligt.

Nä dags för kaffekopp nr två och sedan drar vi till lekparken. Frida är helt frälst och sägar bara guuuung guuuung när man går förbi.

2 kommentarer:

Fru Rosenknopp sa...

Hej grannfrun ;)
Ja, visst blir man leds på att det alltid är någon i familjen som är halvkrasslig. Idag är jag som sagt överkörd av en ångvält eller två känns det som. Har totalt avsaknad av energi trist nog.
Såg Er gå förbi och blev lite avis på att Du orkade, min lilla fick gott sitta och mysas i soffan med sin trötta mamma *ler*
Jag har lite smått börjat plocka fram julgardiner o.dylikt för att kolla över vad som behöver införskaffas.
Ha en fin eftermiddag/kväll!
Mvh Maria

Annelie sa...

Åh tack för tipset!

Visst är Leos underbart?