tisdag 6 oktober 2009

Nya tofflor.

Frida har fått nya tofflor, Bobuxtofflorna hon lånat av Moa blev tillslut för små och efter att hon nött på dem i 7 (!!!) månader så var det dags för ett par nya. Vi beställde dessa efter att vi kollat i Catarina Åkermans monter på Nolia. Hon bor i Kassjö och det kändes bättre att köpa ett par lokalt tillverkade än att köpa ett par Bobuxar. De är dessutom sjukt mjuka och ser så himla sköna ut. Skulle tveklöst kunna köpa ett par till mig själv också.

Annars så flyter livet på. Lite tråkigt är det allt när alla jobbar, men vi försöker få dagarna att gå i alla fall. Mina tankar är ständigt hos min fina vän G som har det jobbigt just nu. Många styrkekramar till dig.

Har även köpt ett guldkort på Storsjöhallen nu och invigde det i förrgår. Afropowerdance stod på agendan och jag har fortfarande sjukt mycket träningsvärk. Står i valet och kvalet om det blir träning ikväll eller/och imorgon och/eller simning på fredag??? Så många vaaaal! Lutar åt att det blir Dexter säsong 3 i tvsoffan istället, plus "halv 8 hos mig" såklart!

Hoppas alla har fått en bra start på veckan, ha det gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack igen vännen... dom både värmer och stärker!! =)

Unknown sa...

Hehe, Dexter är ett självklart val varje dag. :-D

Krama G från mig också, åsså dig själv å Fridelin förstås. :-)