torsdag 2 juli 2009

Triss i Frida




Våran dotter Frida är ett riktigt yrväder. Hon sitter aldrig still. Och då menar jag ALDRIG! Snacka om nyfiken brud. Hon vill vara med på allt, utforska och upptäcka. Himla skoja att se, fast ibland så håller man sig för skratt när hon går fram som en orkan. Tur hon är söt då!

Nu i sommar har hon upptäck att plaska är nog det roligaste som finns. Melon skulle man kunna leva på (både billigt och mättande, en stund, eller vad säger du Millan ;-)). Mamman har upptäckt att melonfläcker INTE går bort i tvätten utan att använda hela arsenalen av borttagningsmedel. Så Frida sitter mest naken vid matbordet nu för tiden. Vilket leder mig in på en historia vid lunchbordet i norrfällsviken då mamman glömt sätta på lillan en blöja, mamman blev därefter både varm och blöt om fossingarna. Frida tyckte att detta var hysteriskt roligt!

Så dagarna går mest åt att leka med juvelen, försöka hålla henne från solens varmaste strålar (verkar ju inte bli något problem här framöver) och försöka lära henne att stå på egna ben. Tänk snart är hon ett år. Vojne vojne!

Nä nu ska här tvättas och packas, för imorgon drar vi på en roadtrip norröver!

See ya!

Ber igen om ursäkt för de suddiga bilderna, tummavtrycket är nu borttaget och bevismaterial skickat till CSI.

2 kommentarer:

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Jag har en tävling på min blogg, var med och ha chans att vinna en läcker mössa i barn- eller vuxenstorlek!

Unknown sa...

Ha så roligt och gratta Toni från mig!

Puss på er