tisdag 30 juni 2009

Norrfällsviken

Ååh vilket underbart väder vi haft på semsestern. Helt ljuvligt. Vi har verkligen njutit och varit ute i solen mest hela dagarna. Vi har alla tagit årets första dopp, inklusive Frida som älskar att bada. Vi hade turen att få en trubadur till stuggranne som spelat gitarr vid grillplatsen om kvällarna. Det har spelats golf (med mindre lyckat resultat från min sida), minigolf (med rätt hyfsat resultat från min sida), grillats och softats. Lovely! Enda tråkiga var att bara Hanna av bonusarna kunde följa med. Vilket resulterade i att hon hade rätt tråkigt denna vecka. Så nästa gång vi åker ska minst två storbrudar följa med säger styvmor ;-)


Mamman och trädgårdstomten Frida har gungat i lekparken.

Ett besök på Rotsidan där det är sjukt mycket hällor överallt. Frida testar Haglöfsryggan för försa gången, gick hyffsat. Nästa gång satsar vi på att hon får vara lite piggare innan vi traskar iväg.

Träffade två familjer till från skärgården, självklart blev det brännboll. De vuxna vann STORT över barnen, hehe!

Solen lyste inte med sin frånvaro, ljuvligt. Synd bara att vi haft ett tummavtryck på linsen hela resan så alla kort är mer eller m indre suddiga. Jaja, vad är väl en bal på slottet?

1 kommentar:

Annielie sa...

Ja, den blev verkligen fantastiskt fin!

Men, vilket sammanträffande! Då har vi varit typ ett stenkast i från varann på sommaren men inte vetat något!

Vad härligt ni såg ut att ha haft i veckan!

Ska vi styra upp något snart?