tisdag 28 juli 2009

Lekstugan part 2

Före

Efter

Och en liten sneak peak på utsidan


Ja nu har vi målat och stått i. Tre vändor innomhus, tre vändor utomhus och stugan är vit som snö. Det som ska hända här näst är att bron ska få lite färg och lite blomlådor och annat piffing ska komma upp på väggarna. Tanken var att bygga en bänk inne i stugan som man skulle kunna ha madrasser under. Madrasserna var tänkt att täcka hela golvet när man la ut dem. Men sen kom jag på att det är väl minst 6 år kvar tills Frida kommer att vilja sova där ute (om hon ens kommer att vilja vara där, who knows?) så nu blir det mest troligast ett litet kök där inne och ett bord och några stolar. Det mesta måste gå att plocka bort på vintern då tanken är att vi ska rymma våra utemöbler där då. Detta kommer att bli najs!

7 kommentarer:

Jennie sa...

Mycket snyggt!
Och du, med madrasser i lekstugan kan ni ju ha den som gäststuga tills Frida vill börja sova där själv ;)

Satu. sa...

Tänk vad lite färg kan förändra ett rum.

Its a house sa...

Vilket lyft! Från bastu till finfin lekstuga! Jag har också tänkt ha rutigt golv i Tildes blivande lekstuga, först hade jag tänkt måla själv direkt på trägolvet men det kanske blir för svårstädat!? Vad är det för golv ni har lagt in?

Margareta, ägare t o m 2014 sa...

Bra jobbat!
Kom o fynda nu när vi har rea. Kram

Lizaloop sa...

Tjollahopp så tjusigt det blev!!
Vart fick du tag i golvmattan, jag vill ha en sån i köket men här så verkar mattan inte finnas att få tag i :/

Maria sa...

Mattan köpte kära maken på Färg & Tapet i Umeå. Den var väl lite i det dyraste laget för att ligga i en lekstuga, men va faaaen det blev ju snyggt :-D

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Jättefint ni gjort, kul med piffning sen. Kram!