fredag 14 oktober 2011

Hejsan hoppsan!

Ja just ja. Jag hade visst en blogg också.


Orken har inte riktigt räckt till att blogga då Fru Larssons gammkropp har gått sönder. Bäckenet är snett och axeln har fått för sig att braka helt. Vilket i sin tur resulterat i att jag sjukskrivit mig i två dagar för att återta lite sömn och vila upp kroppen. Axeln verkar må bra av detta, men ryggen skiter fullständigt i om jag är hemma eller på jobbet. Skitrygg.

Men lite trevligheter tar jag i alla fall med min gamla slitna kropp på. För två veckor sedan åkte jag och Frida buss och tåg ner till Gävle. Väldigt uppskattat av både mor och dotter. Frida är nog det bästa resesällskapet jag haft. Att få rå om Wendenarna var hur mysigt som helst, lite rörd över de som kom för att träffa mig (för visst var det mig ni ville träffa?) är jag allt.



Frida på den roooosa "hästen".


Sedan har vi lyckats klämma in en helg i Kasamark i huset som Gud lämnade (gammalt missionshus). Matte och Heidi har det mest fantastiska hemmet jag någonsin har sett. Att bo där en natt är som att ta in på hotell (minus för att jag fick diska då). Man blir helt galet inredningstokig och vill göra om allt hemma. Tills man inser att det som funkar i ett missionshus med 6 meters takhöjd inte riktigt fungerar i en mexitelekåk på ett plan från -77. Nåväl, drömma kan man ju alltid.

1 kommentar:

Unknown sa...

Shit vilket hus! :-)