torsdag 30 juni 2011

Min stora tjej!

I förrgår fick Frida för sig att det var dags att ge alla sina tuttar till pippifågelbäbisarna. Vi har ju pratat oom detta i ett halvår och sagt att innan man fyller tre får man ge sina tuttar till pippifåglarna och då får man leka i bollhavet (på ICA Maxi, något hon tjatat om läääänge). Sagt och gjort så gick vi ut till äppelsträdet och hängde upp alla tuttar. Jobbigt blev det när favorittutten hängdes upp, men då var det för sent och bara att gilla läget. Sedan så var ju pippifåglarna så tacksamma över tuttarna att de lämnade ett paket med magnetbokstäver till Frida. Snälla pippifåglar i Obbola serni!

Läggningen tog 2 timmar längre än vanligt, dock inte så många tårar mest bara bus. Sedan vaknade hon en gång på morgonkvisten och var lite ledsen, men somnade snabbt om. Igår nämnde hon knappt tutten och somnade utan problem.

Om detta nu inte får bakslag om nån dag så måste jag skryta lite över vår räkmacka till unge. Hon må vara busig och väldans bestämd, men vad allt gått bra. Att somna själv på kvällarna, att sluta med blöja dag som natt och nu slutat med tutten. Allt går som en dans.

Älskade unge!

2 kommentarer:

Frida sa...

Vilken jättefuktig tjej hon är! Lever upp bra till sitt namn. ;-)

Unknown sa...

Klart du ska skryta lite. :-) Fridis är superduktig!