torsdag 26 maj 2011

Iiiiit's MÄKICamp!

Det var en förvånad och lätt generad Linda vi kidnappade från gårdsstädningen i lördags. I full jaktmundering fick hon ta ett ärevarv rund innergården innan det bar iväg på äventyr.

Första anhalt var flygfältet (mest för att göra av med lite tid). Linda fick under några långa sekunder tro att vi skulle slänga ut henne ur ett flygplan.


Efter detta bar det iväg till I20 för Bootcamp. En "militär" körde hårt med blivande fru Mäki, vilket vi trodde att vi skulle få ångra (hon såg jäkligt förbannad ut ett tag!!!). Hon klarade, efter ett uppvärmningsvarv, hinderbanan på 3.25! Duktigt jobbat!

Efter att ha svettats en stund fick Linda duscha av sig och dricka några kalla innan det bar av till Kii. Där blev Linda sminkad, fixad i håret och fick klädråd av duktiga Marina. Då mådde bruden gott vill jag lova!
Efter lite upptåg och blåsningar "voff voff" fick Linda bli fotograferad av duktiga MAtilda. Kan dock INTE visa alla bilder här ;-)
Tillslut landade vi här hemma hos mig (fast Linda troddde bestämt att vi var i Vännäs). Mat dryck och "plastparty" innan vi partajade natten lång. Vi släkte lampan halv sex. På morgonen.

En MYCKET lyckad hippa, tack till alla inblandade. Och ett stort LYCKA TILL till den blivande bruden :-)

Inga kommentarer: