måndag 16 november 2009

Utrensning!


Nu ska här rensas ut barnkläder. Hade visst mer än jag trodde. Om någon är intresserad så säljer jag allt för 800 kr. Tänkte kolla intresset här innan jag lägger ut det på blocket. Det finns några plagg i 56 men det mesta är i 62/68 och 74/80. Klicka på bilderna så ser ni bättre.



En lindexoverall med moln (mkt fin) stl 68, en pop overall (noppig) stl 62, huvtröja och höst/vårjacka stl 62. Tre koftor i stl 68 och 74, har dock använt alla när Frida hade stl 74.


12 par byxor, bland annat ett par pop med bilar och ett par svarta plysch från Me & I. 4 set, bla ett sommarset från pop (lite skavd på knäna).


9 långärmade tröjor/bodys var av en från Ida T och en från Me & I. 10 t-shirts var av en från plastisock (med korta ben) och en från Me & I. Plus två linnen.


5 klänningar, de tre till höger är knappt använda mendan de två till vänster har använts flitigt i sommar men fungerar fint som extrakläder. 12 pyjamasar var av en från Villervalla (pyttehål i grenen) och en från pop.


2 mössor från pop stl 40 och 42. En mössa från Lindberg stl 1, en rånarluva 42/44 och två hemmastickade mössor med tossor. 3 par vantar utan tumme och ett par tjocksockar. 8 par strumpbyxor, 11 par sockar, 3 dreggellappar, 3 små haklappar, 1 stor haklapp. Ett par lackskor i stl 13/14 och en sommarhätta (måste byta snöre).
Tja det var väl allt! Alla kläder har alltid tvättats ut och in. Vi har inga djur och röker inte. Sprid vidare om ni känner nån som är i behov av en massa tjejkläder.

Inga kommentarer: