måndag 30 november 2009

Ångest ångest ångest!

Å Jisses. Var på anställningsintervju idag. helt galet vilka frågor de ställer. Trodde att jag var kapabel till att förstå det svenska språket, men de krånglar till det så man inte har någon aning om vad det är för fråga de ställt. De måste ju tro att jag är en galen människa som fixat min lärarexamen på nätet. Ja jisses. Note to self: läs på om värdegrunden till nästa intervju.

Höll faktiskt på att tuppa mitt under intervjun. Rektorn ställde en fråga som jag inte hade en aning om hur jag skulle svara på, då försvann allt blod från mitt huvud, inredningen i rummet började snurra och allt blev svart. För en mikrosekund. Sen hittade jag på nått svammel till svar, hoppades på att frågan blev besvarad och att vi kunde gå vidare till nästa. Och förresten att beskriva sig själv med tre ord, hur lätt är det på en skala? Glad, snäll (med viss modifikation) och pedantisk. Kan det ligga nära sanningen? Eller skulle jag ha sagt sur, vresig och konstant trött??

Ja får jag det där jobbet så beror det mer på kalibern av de andra sökande än på att jag gjorde ett bra intryck på intervjun. Och då...då köper jag en triss!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja jisses, det är ingen lek det där inte! Minns förra januari när jag var på en hel DAG med sånt där för ett jobb. Goddamnit!

Håller tummarna för att du får jobbet iaf. :-)

Annelie sa...

Hahaha! Jag ska hålla tummarna!

Anonym sa...

Lycka till gumman, vem vill inte ha dig? Kram Vickan

Margareta, ägare t o m 2014 sa...

Är det inte lika bra att lämna ut sin bloggadress i jobbansökan;)