söndag 12 juli 2009

Mina älsklingar

Idag är det bara jag och Frida här hemma, huset ekar tomt. Uffe var på herrmiddag hos brorsan igår och jag anar att det blev en lång fest då han hade ringt mig kl 04.37. Tur man var förståndig nog att stänga av ljudet innan man gick och la sig. Hoppas i alla fall att de hade riktigt trevligt.

Jag är så vansinnigt trött om mornarna nu för tiden. tar mig knappt upp. Måste ju ha järnbrist eller något annat piffigt. Inte blir det bättre av att Uffe börjar jobba imorgon, då är det nog slut på mina sovmornar. Skit också! Men lite skönt är det ändå att ordningen återställs här hemma. Har varit så himla mycket nu så man knappt fått gå på toa ifred utan att någon rycker i handtaget och undrar vad vi ska hitta på. Skönt att få ta dagen lite som den kommer igen. Fast jag vill att Linda ska komma hem nu. Vem ska annars koka måndagskaffe åt mig imorgon? Tur Gabbi kommer hit och visar hur man gör.

Friditott hon är rolig hon. Starkare egen vilja får man leta efter. Men goare unge är också svår att finna. Hon pekar på det mesta och säger "dä". Kan hämta saker till mamma så som snutte, tutte och bollen (synd att det inte var kaffe och tidningen). Hon vet vad mössa är, för när man frågar vart den är så klappar hon på huvudet. Hon kan vinka och klappa händera, plus när jag sjunger "klappa lilla magen" så klappar hon på magen/låren. Mammas duktiga tjej! Coolast var ändå när hon såg sina syskon spela rockband (naturligtvis med hörselkåporna på) så headbangade hon och viftade med armarna så som om hon skulle spela trummor. Hordrocksbruden!

Jaja nog skryt om lilldonnan!

Nu i veckan så börjar förhoppningsvis lugnet i alla fall. Ska på Maxans 1 årskalas, tänk vad tiden går fort! Det är den enda planden jag har. Skönt! Sen på lördag lutar det år att det blir utgång med tjejerna. Förstår bara inte hur jag ska orka masa mig upp dagen efter (Uffe jobbar förmiddag och åker till jobbet kl 5.30) men det kan det vara värt.

Ha det gott allihopa!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hihi, härligt det låter med småttis-framsteg.:-) Man blir ju så stolt. :-)

Ska bli kanonkul på lördag! :-)

Pussen

Anonym sa...

joo du jag kanske inte ska upp riktigt så tidigt men jag jobbar dan efter...mega ÅNGEST här kanske...men med ska jag!!! man måste ju passa på/V