söndag 14 juni 2009

Skoj skoj skoj

I helgen har det varit fullt upp. Det började i fredags då vi åkte in till stan efter morgongröten och shoppade med Emma, Viktoria och Lina samt deras småttingar. Hittade lite smått och gott för en billig peng på reor. Gillar reor. A lot! Hade sedan en myskväll med Uffe och Matilda. Vi såg Benjamin Buttons och jag fick böla en svätt, härligt. Mycket bra film enligt mig.

I lördags var det dags för släktträff utanför Robertsfors. 110 släktingar som man knappt vet förnamnet på samlades i blåsten och lekte lekar och uppdaterade sig . Det var rätt skoj att se hur alla ser ut efter 16 år (då vi hade slältträff sist). Men jag har så himla svårt att prata med folk jag inte känner, trot eller ej. Jag börjar svamla på om än det ena än det andra. Har förmodligen gett ett ganska förvirrat intryck.

På kvällen var det i alla fall dags för den årliga hemvändaren i byn. Jäklar vad skoj det var. Förfest med massor av trevligt folk och slutsålt på puben. Har aldrig sett så mycket folk på ett och samma ställe i denna by. Kanon! Frida var hemma med storasyster och det hade gått hur bra som hellst, vilket kändes skönt i mammahjärtat.

Idag har vi gått på marknaden och Frida har fått sig ett par fakecrocs. Så söta på. Gabbi har varit med oss hela dagen. Väldans tevligt att få rå om henne en heldag. Nu vaknkas det söndagsfilm kl nio, Paradiset av Liza Marklund. Jag är nog den enda i sverige som inte sett den så det blir spännande.

Kram kram på er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo skoj som sjutton på puben!! Katta påminde oss (mig) om att vi ska ju gå ut å äta i sommar....blir kanske i aug, vissa (jag) är ju borta ett tag =)
Kram!!
Linda

ps, jag har inte heller sett paradiset!!!!!!!! ds