Jag fyllde bara färsen (köttfärs, ägg, ströbröd, salt & peppar) med philadelphiaost med vitlökssmak och parmaskinka. Rullade sedan ihop dem och brynte (brynde, stavkoll tack) dem i stekpannan. Gjorde sedan sås på matlagningsgrädde, timjan och oxfond, lät sedan rulladerna puttra tills de var färdiga.
Mums vad gott det blev.
tisdag 20 januari 2009
Middagstips
Läste Pernillas blogg för någon dag sedan och där bjöd hon på tipset om köttfärslimpa med mozzarella och lite annat smått å gott i. I ärlighetens namn tror jag att hon kan ha snott iden ur Älg kokboken. Hur som haver, blev lite sugen på att göra nått gott med köttfärs, men slog inte slag i saken förrän jag läste Pjöllermajans blogg och hon gjort rullader med sås istället för köttfärslimpa. Så det fick det bli! (kors med svammel det blev här)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar